Secția ATI a Spitalului Raional Fălești a fost reparată și dotată cu echipament performant

83
0
Astăzi, 15 octombrie 2024, a fost inaugurată, după reparație capitală și dotare cu echipament medical modern, Secția anestezie și terapie intensivă (ATI) a Spitalului Raional Fălești.
În cadrul acesteia, specialiștii vor acorda asistență medicală calificată pacienților în stare critică, cu patologii cardiovasculare, neurologice și pulmonare, dar și îi vor monitoriza pe cei care au suportat intervenții chirurgicale complexe.
Prezentă la evenimentul de inaugurare, ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a subliniat că ministerul va continua să investească în îmbunătățirea infrastructurii și să doteze cu echipament spitalele – elemente esențiale în asigurarea serviciilor medicale de calitate.
Secția ATI a Spitalului Raional Fălești a fost reparată din sursele Ministerului Sănătății. De asemenea, aceasta a fost dotată cu echipament medical cu sprijinul partenerilor externi. Investițiile totale au costat 8,3 milioane de lei.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE