FOTO// Studenții Academiei Militare au participat, în premieră, la Cursul de Instruire pentru Comandanți Inferiori

85
0

Pentru prima dată, studenții anului doi ai Academiei Militare ,,Alexandru cel Bun” au participat la Cursul de Instruire pentru Comandanți Inferiori (Junior Command and Leadership Course), anunță serviciul de presă al ministerului Apărării.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Studenții au beneficiat de pregătirea acordată de o echipa mobilă de experți britanici BMATT (British Military Advisory and Training Team).

Instruirea a avut loc, în perioada 01-26 iulie curent, cu implicarea studenților și studentelor la diferite ședințe atât teoretice, cât și practice, desfășurate la poligoanele militare.

Scopul activității de profesionalizare constă în pregătirea și perfecționarea continuă a viitorilor ofițeri ai Armatei Naționale în calitate de comandanți de pluton, precum și dezvoltarea competențelor, capacităților profesionale de conducători și specialiști militari.

Cursul de Instruire pentru Liderii Inferiori s-a desfășurat în conformitate cu Planului de Instruire al Armatei Naționale și Planul de Activitate Externă al Ministerului Apărării pentru anul 2024.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE