FOTO// Președinta Maia Sandu le-a urat succese și noroc sportivilor moldoveni care participă la Jocurile Olimpice de la Paris

73
0

„Hai, Moldova!”, acest îndemn, l-a adresat, astăzi, 26 iulie 2024, șefa statului sportivilor moldoveni care participă la Jocurile Olimpice de la Paris. Președinta Maia Sandu le-a urat noroc olimpicilor noștri și le-a mulțumit pentru că faptul că vor reprezenta țara noastră cu demnitate la Jocurile Olimpice.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Spiritul și determinarea lor au unit o țară întreagă și ne inspiră, pe fiecare dintre noi, să credem în visurile noastre și să muncim pentru realizarea lor. O astfel de atitudine naște învingători, ne face mai rezistenți, mai buni și mai competitivi. Să le urăm mult succes și să le amintim că au ajuns la Olimpiada de la Paris pentru că deja sunt cei mai buni dintre cei mai buni!”, a punctat șefa statului.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE