Cristina Gherasimov, la Reuninea Diplomației Române: sprijinul pe care ni-l oferă România și misiunile sale diplomatice în capitalele UE, sunt esențiale pentru parcursul nostru european

88
0

Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a participat la Reuniunea Anuală a Diplomației Române de la București, la invitația ministrei Afacerilor Externe, Luminița Odobescu. În cadrul evenimentului, Cristina Gherasimov a vorbit diplomaților români despre aspirațiile europene ale Republicii Moldova și despre acțiunile ferme ce însoțesc acest parcurs.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Am subliniat că susținerea și chiar dublarea eforturilor Chișinăului, prin sprijinul politic pe care ni-l oferă România și misiunile sale diplomatice în capitalele UE, sunt esențiale pentru noi. În acest sens, i-am îndemnat pe Ambasadorii României să contribuie la amplificarea acțiunilor de diplomație publică ale colegilor din Republica Moldova, accelerând astfel, împreună, procesul nostru de integrare”, a spus Cristina Gherasimov.

Viceprim-ministra a mulțumit autorităților de la București pentru că sunt portavocea noastră în Uniunea Europeană, dar și pentru că ne ajută să facem mai bună viața cetățenilor noștri din Moldova.

„România este umărul de nădejde pe care ne bizuim pentru a construi viitorul nostru comun, în marea familie europeană a păcii, dezvoltării și democrației”, a subliniat Cristina Gherasimov.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE