FOTO// Maia Sandu a transmis drapelul echipei care ne va reprezenta la Jocurile Olimpice: „Este extraordinar ca o țară mică, precum Moldova, să aibă campioni la 10 probe sportive incluse în Programul Jocurilor Olimpice” 

66
0
Astăzi, 16 iulie 2024, Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis drapelul echipei care ne va reprezenta la Jocurile Olimpice de la Paris. Ceremonia oficială a avut loc la Președinție.

„Astăzi le-am înmânat drapelul celor 26 de sportivi, care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice de la Paris. Este extraordinar ca o țară mică, precum Moldova, să aibă campioni la 10 probe sportive incluse în Programul Jocurilor Olimpice”, a spus Președinta.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE
„Visul oricărui sportiv de performanță este ca, după mii de ore de muncă istovitoare, traume, durere, sacrificiu, să ajungă la Olimpiadă și să se întoarcă acasă cu o medalie. Le suntem recunoscători pentru efortul pe care îl fac zi de zi și ne mândrim cu performanțele lor. Le mulțumim și antrenorilor, colegilor de echipă și familiilor care au grijă de campionii noștri. În ultimii ani, am reușit să facem mai multe pentru sportul de performanță: au crescut bursele și au fost îmbunătățite condițiile din sălile de antrenamente. Vom continua să investim în dezvoltarea sportului de performanță, dar și a sportului de masă. Le ținem pumnii campionilor noștri și le urăm succes!”, a mai spus Maia Sandu.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE