Echipa unei ambulanțe, bătută cu cruzime de pacient și amicul său de pahar

105
0

Caz șocant în timpul intervenției ambulanței la un pacient din localitatea Nișcani, raionul Călărași. La data de 14 iulie, ora 02:21, un tânăr, cu vârsta de 26 ani, a solicitat Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească pe motivul ,,plagă la antebraț”, informează Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit sursei, echipa AMU a ajuns în nouă minute la adresa indicată, lângă un izvor, unde a depistat doi bărbați în stare de ebrietate. La întrebarea ,,Ce s-a întâmplat?” felcerul echipei a fost agresat de către solicitant, iar la cererea de a se urca în ambulanță pentru examinare a fost lovit cu pumnii și picioarele la cap.

În ajutor a ieșit conducătorul autoambulanței, care a fost lovit la cap și aruncat într-un șanț. După fapta săvârșită cu cruzime, indivizii au fugit în direcție necunoscută, iar felcerul în stare gravă a reușit să solicite ajutor. Membrii echipei SAMU Călărași au fost preluați de urgență de colegii săi și spitalizați cu diverse traumatisme.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE