FOTO// Mitropolia Basarabiei a oferit în dar elevilor de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Chișinău 35 de tablete digitale

262
0

Cadou special pentru elevii Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din Chișinău, din partea Mitropoliei Basarabiei, oferit cu ocazia încheierii anului de studii. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, instituția de învățământ a primit în dar 35 de tablete digitale moderne, care vor putea fi utilizate la lecțiile de inventică și robotică.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cadrul ceremoniei festive „Ultimul sunet de clopoțel”, desfășurată vineri, 31 mai 2024, tablete digitale au fost înmânate liceului de către Părintele Secretar și Consilier Eparhial Constantin Olariu și Părintele Ierodiacon Gurie Dumbravă, dirijor și profesor de educație muzicală.

Părintele Constantin Olariu i-a binecuvântat pe elevi și profesori, subliniind că Mitropolia Basarabiei susține constant instituțiile de învățământ, considerând educația un pilon esențial pentru o societate dezvoltată și prosperă. De asemenea, le-a urat succes absolvenților care urmează să susțină examenele de Bacalaureat și le-a amintit că Biserica rămâne mereu deschisă pentru ei, oferindu-le sprijin în fața provocărilor contemporane, într-o eră a digitalizării rapide.

Directorul Liceului Teoretic „Mircea Eliade”, domnul Dorin Popa, și-a exprimat recunoștința pentru generozitatea Mitropoliei Basarabiei, mulțumindu-le Părintelui Secretar Constantin Olariu și Părintelui Ierodiacon Gurie Dumbravă pentru acest cadou special.

În finalul evenimentului, ambele părți au convenit să dezvolte relațiile de comunicare și colaborare între liceu și Mitropolia Basarabiei, care se angajează să ajute copiii să avanseze pe tărâmul cunoașterii și să se dezvolte în conformitate cu valorile creștine, bazate pe Dragostea și Cuvântul lui Hristos.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE