Peste 70 de tone de apă potabilă vor fi livrate de Bobotează bisericilor din municipiul Chișinău

401
0

Peste 70 de tone de apă potabilă vor fi livrate de Bobotează lăcașelor sfinte din municipiul Chișinău.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Tradițional în ultimii zece ani, S. A. ,, Apă-Canal Chișinău” livrează de Bobotează, bisericilor din municipiul Chișinău, peste 100 mii de litri de apă, care este sfințită, anunță Primăria Municipiului Chișinău.

Astfel, pe parcursul a două zile, pe 18-19 ianuarie curent, începând cu ora 09.00, Furnizorul de apă va livra circa 40 de tone de apă parohiei ,,Sfinții Teodor și Teodora de la Sihla”, din strada Pușkin, și Parohiei cu hramul ,,Tuturor Sfinților români” din bd. Decebal, 93, care va fi depozitată într-un rezervor special amenajat, fiind ulterior sfințită și împărțită enoriașilor.

Între orele 9.00-17.00, câte 12 tone de apă vor fi livrate comunității religioase ,,Sf. Dimitrie cel Nou” din str. Pietrarilor, 2, bisericii ,,Tuturor Sfinților proslăviți pe meleagurile Moldovei” din strada Dimo, 6, dar și Mănăstirii ,,Sf. Andrei din or. Durlești din str. N. Dimo, 100.

Autocisternele cu apă vor fi amplasate în curțile bisericilor, iar după sfințire, fiecare credincios va putea să ia cantitatea necesară de apă sfințită.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE