Igor Grosu a discutat cu europarlamentarii din cadrul Comitetului Parlamentar de Asociere UE – Moldova: „R. Moldova în Uniunea Europeană este șansa noastră de a transforma țara”

311
0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a discutat cu delegația Parlamentului European din cadrul Comitetului Parlamentar de Asociere UE – Moldova, condusă de europarlamentarul Siegfried Mureșan.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Sunt bucuros să-i revăd în Parlament pe prietenii Republicii Moldova Vizita delegației, în ajunul Zilei României și a deciziei din decembrie a Consiliului European privind inițierea negocierilor de aderare, este o dovadă în plus de bunele relații pe care le avem și reprezintă un mesaj puternic de sprijin în parcursul nostru european”, a spus șeful legislativului.

În cadrul discuțiilor, oficialii au vorbit despre agenda de reforme, dar și despre următorii pași în procesul de aderare. Igor Grosu a precizat că reformele sunt realizate în primul rând pentru a întări instituțiile statului și a aduce cât mai multă bunăstare în viața tuturor cetățenilor.

Totodată, Președintele Parlamentului a mulțumit membrilor Parlamentului European pentru că sunt cei mai buni avocați ai țării noastre în cadrul forurilor europene, dar și pentru declarația recentă a Comitetului Parlamentar de Asociere UE – Moldova, prin care cer Consiliului European să adopte decizia finală privind începerea negocierilor de aderare. „Republica Moldova în Uniunea Europeană este șansa noastră de a transforma țara, iar, alături de prieteni de nădejde, vom reuși”, a menționat Igor Grosu.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE