Guvernul facilitează accesul antreprenorilor locali la piețele externe de capital 

210
0

Guvernul elimină barierele normative pentru investitori și companiile locale în accesarea unei piețe de capital și burse de valori străine. Un proiect, în acest sens, a fost aprobat de Cabinetul de miniștri.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Alinierea la cerințele și standardele piețelor de capital străine va oferi societăților moldovenești oportunitatea de a accesa o gamă mai largă de surse de finanțare și de a atrage investitorii străini.

De asemenea, listarea pe bursele de valori străine va transmite un semnal pozitiv investitorilor cu privire la transparență, guvernanță corporativă și respectarea standardelor internaționale.

Totodată, modificările vor contribui la dezvoltarea economică a Republicii Moldova, prin crearea unui mediu de afaceri mai competitiv, stimularea inovării și investițiilor, precum și la sporirea accesului la resurse financiare pentru întreprinderi de diverse dimensiuni și sectoare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE