Un bărbat din Cahul a fost reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență . Ar fi cerut 400 de euro pentru perfectarea unui permis de conducere

287
0

Ofițerii CNA și procurorii mun. Cahul au reținut, astăzi, 24 iunie 2024, un bărbat din Cahul într-un dosar de trafic de influență. Acesta este bănuit că ar fi promis unui candidat să-l ajute să obțină mai ușor permisul de conducere în schimbul unei sume de bani.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit denunțătorului, bănuitul ar fi susținut că are influență asupra membrilor Comisiei de examene din cadrul Secției Înmatricularea Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto (SÎTCCA) Cahul și că îi poate determina să favorizeze candidatul la proba practică pentru obținerea permisului de conducere de categoria B. Pentru serviciile sale, acesta ar fi pretins 400 de euro.

Astăzi, în apropierea oficiului Agenției Servicii Publice (ASP) din Cahul bănuitul a fost retinut în flagrant după primirea a 400 de euro, transmiși sub controlul CNA.

La moment, cercetările pe caz sunt în desfășurare sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Cahul.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE