Viceprim-ministra Cristina Gherasimov a discutat cu Fernando Guimaraes despre Conferința Interguvernamentală

193
0

Viceprim-ministra Cristina Gherasimov a discutat, în această după amiază, cu Fernando Guimaraes, consilierul pe politică externă al președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Oficialii au trecut în revistă ultimele evoluții în parcursul european al Republicii Moldova și au vorbit despre pregătirea pentru Conferința Interguvernamentală, care va da startul negocierilor propriu-zise cu UE.

Viceprim-ministra s-a referit, în discuție, la măsurile implementate de autoritățile de la Chișinău menite să apropie Republica Moldova de standardele UE și să contribuie la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor.

Cristina Gherasimov a apreciat suportul constant acordat Republicii Moldova și și-a exprimat încrederea în avansarea cooperării pentru aderarea țării noastre la marea familie europeană.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE