Mâine, 31 mai 2024, în toate școlile din Republica Moldova, va răsuna „Ultimul sunet de clopoțel”

323
0
Festivitatea ,,Ultimul sunet de clopoțel” se va desfășura în instituțiile de învățământ general vineri, 31 mai 2024, începând cu ora 08:30, și va avea durata de cel mult 45 de minute, informează Ministerul Educației și Cercetării (MEC).

Potrivit MEC, activitatea va fi organizată în formatul decis de Consiliul profesoral al fiecărei instituții în parte. În acest sens, MEC a emis o circulară în adresa direcțiilor de învățământ și școlilor din Republica Moldova.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Diriginții vor avea discuții cu elevii privind activitățile din anul de studii 2023-2024 și, în special, despre regulile de securitate în perioada vacanței de vară.

De asemenea, elevii vor fi informați individual despre rezultatele obținute pe parcursul anului curent de studii la disciplinele școlare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE