Chișinăuianul reținut în flagrant de CNA cu 7000 de euro, plasat în arest pentru 30 de zile

219
0
Sursa foto: CNA

Bărbatul, reținut în flagrant, acum trei zile, de CNA într-un dosar de corupție a fost plasat în arest preventiv. Instanța a emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 30 de zile, informează CNA.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Amintim că, ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au reținut un bărbat din Chișinău, după ce acesta ar fi primit de la denunțător 7000 de euro – sumă transmisă sub controlul CNA. Persoana ar fi susținut că are influență asupra unor angajați ai Inspectoratului Național de Investigații și că îi poate determina să soluționeze favorabil o sesizare înregistrată în Registrul de evidență a altor informații cu privire la infracțiuni și incidente.

Potrivit denunțătorului, învinuitul ar fi pretins, acceptat și primit 7000 de euro pentru pretinsa influențare a polițiștilor.

În urma acțiunilor întreprinse de CNA, sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Chişinău, persoana implicată în comiterea infracțiunii de trafic de influență a fost reținută.

Precizăm că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE