Regatul Țărilor de Jos susține parcursul european al Republicii Moldova

245
0

Progresele înregistrate în parcursul european al Republicii Moldova și continuarea reformelor menite să modernizeze și alinieze țara la standardele UE – s-au numărat printre subiectele discutate la Bruxelles de viceprim-ministra pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov, cu Pieter Jan Kleiweg de Zwaan, reprezentantul permanent al Regatului Țărilor de Jos pe lângă Uniunea Europeană.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Am vorbit despre prioritățile agendei de integrare europeană a Republicii Moldova, despre transformările realizate la nivel național și am punctat măsurile pe care urmează să le întreprindem în contextul ultimelor trei recomandări ale Comisiei Europene, care ne vor deschide calea către prima conferință Interguvernamentală”, a subliniat Cristina Gherasimov.

Viceprim-ministra pentru integrare europeană a mulțumit pentru asistența și sprijinul continuu oferit de autoritățile de la Haga pentru susținerea vectorului european al Republicii Moldova, dar și pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor noștri.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE