Doi bărbați au încercat să transporte două motociclete fără a le declara la vamă

296
0

Motocicletele au fost depistate de funcționarii postului vamal Leușeni, după ce au supus verificărilor două microbuze, ambele de model „Volkswagen Crafter”, ce se deplasau din Marea Britanie, informează Serviciul Vamal.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit sursei, atât șoferii, cât și pasagerii au declarat că transportă doar bunuri personale.

În urma controlului fizic detaliat, în compartimentele marfare ale unităților de transport, au fost depistate două motociclete de model Triumph și Kawasaki, tăinuite printre bagaje și alte bunuri transportate.

Documentați pe cazuri sunt doi bărbați cu dublă cetățenie (MDA/ROU), un șofer în vârstă de 33 ani și un pasager, în vârstă de 29 de ani, cel din urmă a declarat că nu cunoștea despre obligativitatea de a declara bunul.

Motocicletele au fost ridicate și sunt pasibile confiscării, iar persoanele riscă să fie sancționate contravențional.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE