Record în trafic: un șofer surprins cu 335 de încălcări la camere. A achitat amenzi de peste 31 de mii de lei lunar

368
0
Un bărbat de 50 de ani a fost privat de dreptul de a conduce, după ce mașina la volanul căreia se afla a fost fixată timp de opt luni cu ajutorul sistemului automatizat de supraveghere a circulației rutiere cu 335 de încălcări, informează Poliția Republicii Moldova.
Potrivit sursei citate, bărbatul circula pe ruta Chișinău-Tiraspol cu un Volkswagen Crafter.
Pentru abaterile comise în trafic, depășirea limitei de viteză și nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră, bărbatul s-a ales cu 335 de procese verbale contravenționale. Astfel, șoferului i-au fost aplicate 1 155 de puncte de penalizare și o amendă de 249 150 de lei.
Șoferul și-a recunoscut fiecare încălcare și a achitat integral amenda aplicată.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE