Șefa statului a avut o întrevedere cu comisara europeană pentru Afaceri Interne

284
0

Șefa statului, Maia Sandu, s-a întâlnit, astăzi, cu Ylva Johansson, comisara europeană pentru Afaceri Interne, însoțită de o delegație de oficiali europeni. În cadrul întrevederii oficialitățile au discutat despre parcursul european al Republicii Moldova, provocările actuale de securitate și migrație cu care se confruntă țara noastră dar și despre riscurile la adresa securității statului.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Șefa statului și-a manifestat recunoștința pentru sprijinul oferit Republicii Moldova în procesul de aderare la Uniunea Europeană. Totodată, președinta Maia Sandu i-a mulțumit comisarei europene pentru susținerea Republicii Moldova la gestionarea fluxului de refugiați ucraineni, odată cu declanșarea războiului în țara vecină. Șefa statului a subliniat importanța susținerii în continuare a Ucrainei și a precizat că Republica Moldova se pregătește să livreze un nou pachet umanitar țării vecine.

În același timp, șefa statului și-a reafirmat angajamentul de a continua reformele pentru a avansa pe calea integrării europene.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE