Chișinăuian, reținut de CNA și SPIA pentru corupere activă. A propus două mii de lei unui polițist ca să scape de dosar pentru violență în familie, dar a fost denunțat

382
0

Un locuitor al capitalei, cercetat pentru violență în familie, a fost reținut, cu puțin timp în urmă, de ofițerii CNA și ai Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI pentru corupere activă. Acesta ar fi promis 2000 de lei unui polițist în schimbul sistării procesului inițiat în privința acestuia.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Cazul a fost denunțat de către polițist la CNA și SPIA, pe marginea acestuia fiind pornită o cauză penală conform art. 325 alin. (1) Cod penal – Corupere activă.

În urma acțiunilor procesuale efectuate, în dimineața zilei de 13.02.2024, ofițerii CNA și SPIA au reținut corupătorul care urmează să fie plasat în izolatorul CNA.

În prezent, au loc acțiuni de urmărire penală, sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE