Ministra afacerilor externe a Canadei, Mélanie Joly, într-o vizită de lucru la Chișinău. Diplomata se va întâlni cu omologul său, Mihai Popșoi

315
0

Șeful diplomației Republicii Moldova Mihai Popșoi o va găzdui la Chișinău pe ministra de externe a Canadei, Mélanie Joly, care efectuează în perioada 29 – 30 ianuarie o vizită de lucru în țara noastră.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Miniștrii Mihai Popșoi și Mélanie Joly vor susține  o conferință de presă la MAEIE pe data de 30 ianuarie, începând cu ora 11:20. Instituțiile mass-media sunt invitate să participe la eveniment prin asigurarea prezenței jurnaliștilor naționali și celor acreditați de MAEIE până la ora 11:15. 

Conferința de presă va putea fi urmărită în regim online și pe pagina Facebook a Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE