Premierul Dorin Recean, în cadrul Dialogului Diplomatic privind Balcanii de Vest de la Davos: „Viitorul nostru este în Uniunea Europeană” 

380
0

Prim-ministrul Dorin Recean a participat la Dialogul Diplomatic privind Balcanii de Vest, unde a vorbit despre parcursul european al țării noastre și reformele implementate de autorități pentru modernizarea Republicii Moldova după modelul statelor din Uniunea Europeană.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În același timp, șeful Executivului a exprimat deschiderea țării noastre pentru cooperarea regională și explorarea noilor modalități de colaborare cu țările din Balcanii de Vest.

„Viitorul Republicii Moldova, precum și cel al Ucrainei, Georgiei și Balcanilor de Vest este în Uniunea Europeană. Pentru a realiza acest obiectiv, fiecare țară trebuie să acorde atenție calității proceselor de reformă și să se axeze pe buna pregătire pentru fiecare capitol de negociere”, a afirmat prim-ministrul Dorin Recean.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE