Putin bate câmpii: Rușii care au emigrat în Occident se întorc acasă pentru că nu pot trăi în țări unde sunt toalete unisex

553
0
Vladimir Putin spune că apără valorile tradiționale ale rușilor. Foto: kremlin.ru

Președintele Federației Ruse,Vladimir Putin, a declarat marți, la o întâlnire cu municipalitățile din țară, că rușii emigrați în Occident au început să se întoarcă acasă, pentru că nu-și pot crește copiii în țări unde sunt „toalete comune pentru băieți și fete”, potrivit digi24.ro.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cadrul întâlnirii la care a aparticipat, Putin a vorbit despre problema demografică a Rusiei și a amintit că „anul 2024 a fost declarat Anul Familiei. Acesta este un eveniment național care vizează consolidarea valorilor noastre tradiționale, pe care, așa cum am spus deja, ca fundație încercăm să construim și construim edificiul întregii statalități rusești”.

Putin i-a lăudat pe primarii care au mai mulți copii, spunând că „acest lucru este important tocmai ca fundație morală a statalității. Este, de asemenea, foarte important că aveți patru copii. Aici, din câte am înțeles, există alți colegi care au familii atât de numeroase, cu mulți copii. Este grozav”.

Apoi, liderul de la Kremlin a mai adăugat că rușii care au plecat din țară au început să revină acasă.

„Știți ce am observat? Bineînțeles, nu există o mișcare de masă – eu doar am ceva de-a face cu asta, semnez actele corespunzătoare – dar tot mai mulți dintre cei care au plecat vor să se întoarcă în patria lor”, a spus Putin.

El a explicat acest fenomen prin imposibilitatea rușilor „cu valori umane tradiționale” de a-și crește copiii în țări sunt „unde toalete comune pentru băieți și fete”.

„Este dificil să crești copii în condițiile care sunt create astăzi în unele țări occidentale. Scuze, toalete comune pentru băieți și fete, ceva de genul acesta. A devenit deja un lucru atât de cotidian, banal. Cei care au plecat cândva din diverse motive, mulți se întorc deja sau se gândesc să se întoarcă. Este foarte dificil să trăiești în astfel de condiții pentru oamenii cu valori umane tradiționale, normale. Și vom face totul pentru a le păstra, pentru a păstra acest cod cultural al popoarelor din țara noastră”, a mai spus Putin la adunarea municipalităților.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE