Au fost finanţate compensaţiile la energie sub formă de plată monetară. Beneficiarii își pot ridica banii

482
0

Casa Naţională de Asigurări Sociale informează că a fost executată finanţarea compensaţiilor la energie sub formă de plată monetară pentru luna noiembrie anul 2023. Valoarea finanţării a constituit 207,1 milioane lei, informează instituția.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Finanţarea compensaţiilor a fost asigurată pentru beneficiari, conform listelor prezentate de către Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, identificaţi în rezultatul procesării informaţiei de pe portalul compensaţii.gov.md.

CNAS anunță că pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze instituțiilor bancare sau la orice oficiu poștal din ţară, unde primesc pensia, alocația, indemnizația sau altă prestație socială.

Pentru eventualele întrebări aferente acordării compensațiilor la energie sub formă de plată monetară cetățenii pot apela Linia Verde a Ministerului Muncii și Protecției Sociale  0 8000 5000,  sau expedia un mesaj la adresa electronică suport@compensatii.gov.md.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE