Finlanda redeschide parțial traficul la frontiera cu Rusia

326
0
Sursa foto: Vocea Basarabiei

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Suediei informează cetățenii despre decizia autorităților Finlandei de deschidere a punctelor de traversare a frontierei Vaalimaa și Niirala la frontiera cu Federația Rusă. Decizia va intra în vigoare începând cu 14 decembrie 2023 și va fi valabilă până la 14 ianuarie 2024. Celelalte puncte de traversare a frontierei cu Rusia rămân închise, anunță Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

MAEIE recomandă cetățenilor să urmărească anunțurile Gărzii de frontieră a Finlandei – Frontpage | The Finnish Border Guard (raja.fi).

Cetățenii care se confruntă cu o situație cu caracter urgent pot apela pentru asistență consulară la linia de telefon a Ambasadei Republicii Moldova la Stockholm +46 769 423 423.

Amintimă că la sfârșitul lunii noiembrie Finlanda a sistat complet traficul la frontiera cu Rusia. Decizia a fost valabilă până la 13 decembrie 2023.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE