Energia electrică s-a ieftinit. Azi, ANRE a aprobat noi tarife

464
0
Sursa foto: Studio-L, online

Astăzi, 10 noiembrie 2023, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat, în ședință publică, micșorarea prețurilor reglementate pentru furnizarea energiei electrice consumatorilor finali.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Astfel, consumatorii casnici conectați la Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L. vor achita 2,39 lei/kWh, adică cu 18 bani mai puțin decât prețul actual.

Consumatorii casnici conectați la S.A.  „Furnizarea Energiei Electrice Nord” vor plăti cu 33 de bani mai puțin, adică 2,88 lei/kWh.

Prețurile vor intra în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE