„e-Monitorizare” – o nouă soluție digitală pentru autoritățile publice 

349
0

Procesul de elaborare, monitorizare și raportare a implementării documentelor de politici publice va fi digitalizat și va deveni mai eficient. În acest sens, Guvernul a aprobat Conceptul Sistemului Informațional „e-Monitorizare”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Sistemul „e-Monitorizare” va servi drept platformă digitală comună pentru autoritățile publice din țară, ceea ce va asigura creșterea vitezei de schimb și prelucrare a datelor. Noul instrument, dezvoltat în baza soluțiilor tehnologice de ultimă oră, va permite monitorizarea în timp real a procesului de implementare a angajamentelor de asociere la Uniunea Europeană, dar și a angajamentelor naționale, care vin în suportul realizării agendei de integrare europeană.

Prin urmare, va fi asigurată tranziția de la modalitățile tradiționale de procesare manuală a documentelor spre digitalizarea extensivă. Simplificarea proceselor și reducerea birocrației vor contribui la implementarea mai eficientă a politicilor publice și, ca rezultat, la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE