Un bărbat din satul Drăsliceni a fost reținut de poliție. Acesta este suspectat de omorul soacrei și tentativă de omor a soției

652
0

Noaptea trecută, în jurul orei 23:00, polițiștii din raionul Criuleni au fost sesizați de o femeie în vârstă de 59 de ani din satul Drăsliceni, același raion, precum că în urma unui conflict, soțul ar fi lovit-o cu un topor în regiunea capului.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

La fața locului, oamenii legii au stabilit că bărbatul de aceeași vârstă, aflându-se la domiciliu împreună cu soția și soacra, în urma unui conflict care ar fi izbucnit spontan între cei trei, acesta a luat un topor și i-a aplicat soției sale o lovitură în regiunea capului.

Ulterior, și-a continuat acțiunile violente asupra soacrei, aplicându-i acesteia mai multe lovituri cu toporul în regiunea capului, dar și câteva lovituri cu un cuțit pe mai multe părți ale corpului. În urma leziunilor corporale primite, femeia de 80 de ani a decedat pe loc.

După comiterea infracțiunii bărbatul a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, însă la scurt timp, în rezultatul măsurilor de investigație întreprinse de polițiștii din Criuleni, bărbatul a fost reținut.

Acesta urmează a fi cercetat penal în cadrul a două cauze penale pornite pentru tentativă de omor și omor intenționat.

Bănuitul urmează să fie reținut pentru 72 de ore.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE