Preşedinta Maia Sandu convoacă, astăzi, Consiliul Suprem de Securitate pentru a prezenta proiectul Strategiei Securităţii Naţionale

408
0
Foto: ZonadeSecuritate.md

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, convoacă astăzi, 11 octombrie, începând cu ora 14.00, ședința Consiliului Suprem de Securitate (CSS) pentru a prezenta proiectul Strategiei Securității Naționale, care definește pericolele la adresa securității țării și direcțiile de acțiune propuse pentru consolidarea securității naționale și a securității fiecărui cetățean.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Briefingul va avea loc în incinta Președinției, la ora 15.00.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE