Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vizitează Republica Moldova

430
0

Joi, 12 octombrie, Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine la Chișinău pentru a face o trecere în revistă a progresului Republicii Moldova în procesul de aderare la Uniunea Europeană.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Președinta von der Leyen va discuta cu Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, și cu Prim-ministrul Dorin Recean despre continuarea sprijinului UE pentru Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE