Pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023 vor fi deschise 1 958 de secții de votare

438
0

Pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023 vor fi deschise 1 958 de secții de votare. Cele mai multe secții de votare se găsesc în circumscripțiile electorale: Chișinău nr. 1, care cuprinde sectoarele și suburbiile capitalei – 305; Orhei– 83; Ungheni– 78; Soroca– 74 și Florești– 71, informează CEC.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Cele mai puține secții de votare vor fi deschise în circumscripțiile electorale: Basarabeasca– 15 și Dubăsari– 14.

Pentru a verifica on-line la ce secție de votare sunt arondați, alegătorii pot accesa pagina www.verifica.cec.md, butonul „Află unde să votezi” și, selectând adresa de domiciliu, vor afla informația despre secția de votare asociată adresei.

Mai multe informații despre alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023 puteți vedea pe pagina web oficială a Comisiei www.cec.md, rubrica „Alegeri locale generale 2023”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE