Ministrul de Externe Nicu Popescu efectuează o vizită de lucru la Bruxelles, Regatul Belgiei. Popescu va discuta și despre organizarea summit-ului Moldova Support Platform

447
0
Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu, va avea întrevederi cu Olivér Várhelyi, comisarul european pentru vecinătate și extindere, cu Gert-Jan Koopman, directorul general al Direcției Generale Vecinătate și Negocieri de Extindere a UE dar și cu oficiali europeni.
În marja vizitei la Bruxelles, vicepremierul Nicu Popescu va discuta și despre organizarea la 17 octombrie de către Republica Moldova a summit-ului Moldova Support Platform.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE