Un bărbat din raionul Ungheni a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru omorul soției sale

509
0

Un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din raionul Ungheni a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiuni de omor intenționat săvârșit asupra unui membru de familie, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 15 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Ungheni la 4 octombrie 2023, informează Procuratura Generală.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit învinuirii înaintate de către procurorii din cadrul Procuraturii raionului Ungheni, inculpatul, pe 12 februarie 2023, aproximativ la orele 04:00, în timp ce se afla la domiciliul său din raionul Ungheni, unde locuia cu soția sa, în circumstanțe necunoscute, și-a sugrumat partenera de viață.

Inculpatul a pledat nevinovat.

Conform versiunii lui, în noaptea comiterii crimei, el nu ar fi dormit cu victima în cameră și nu cunoaște nimic. A auzit strigăte, zgomote și când a venit în odaia unde se afla soția sa, a găsit-o deja moartă. A declarat că nu știe cine ar fi putut să o omoare. A menționat că a încercat să îi maseze gâtul crezând că așa o va salva, dar femeia era deja rece.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE