Președinta Maia Sandu, către angajații SIS de ziua profesională: „Moldova trebuie să fie pregătită să țină piept amenințărilor”

372
0

Șefa statului a participat la ceremonia dedicată aniversării a 32-a de la crearea Serviciului de Informații și Securitate (SIS). Maia Sandu a apreciat munca valoroasă a ofițerilor și angajaților SIS în condițiile diversificării riscurilor de securitate și a războiului hibrid purtat împotriva statului și a cetățenilor noștri. La fel, a mulțumit pentru efortul depus în destructurarea rețelelor de crimă organizată, care urmăreau să destabilizeze țara. 

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Războiul brutal și de proporții pornit de Rusia împotriva Ucrainei a readus amenințări vechi pe continentul european. Schimbările climatice și noile tehnologii aduc riscuri noi, cu care nu ne-am confruntat până acum. Moldova trebuie să fie pregătită să țină piept acestor amenințări vechi și noi. În acest context complicat și în rapidă schimbare, suportul informațional oferit de SIS va fi crucial că să ne adaptăm și să ne repoziționăm cu succes în noul mediu regional. Mizăm pe capacitatea SIS de a anticipa, avertiza și chiar preveni, unde e posibil, amenințările înainte ca acestea să se manifeste”, a declarat Președinta Maia Sandu.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE