Comunicarea poștală cu Federația Rusă a fost sistată. Ce motive invocă Î.S. „Poșta Moldovei”

644
0

Spre Federația Rusă nu mai pot fi expediate scrisori sau colete, or alte trimiteri poștale. Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” a anunțat, vineri, 19 mai, despre sistarea temporară a recepționării tuturor trimiterilor poștale – EMS, poșta de scrisori, colete – spre Federația Rusă.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Motivele invocate de administrația instituției se rezumă la „imposibilitatea expedierii poștei către această destinație”.

Totodată, reprezentanții instituției asigură că se depune efort în vederea „identificării soluțiilor în termeni cât mai restrânși pentru a relua procesul de recepționare și expediere a trimiterilor poștale către Federația Rusă”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE