Război în Ucraina// Un nou atac masiv cu rachete asupra Ucrainei vecine. Un om a fost ucis la Odesa

413
0

 În această noapte, Rusia a lansat un nou atac masiv cu rachete asupra Ucrainei vecine. În mod special a fost vizată capitala Kiev și Odesa, unde a fost ucis un om, scrie presa ucraineană.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cursul nopții de miercuri spre joi, zeci de explozii s-au auzit la Kiev, Odesa și în alte regiuni ale Ucrainei. Sirenele au vuit până în zori, iar oamenii au fost îndemnați să se adăpostească în locuri sigure.

Șeful administrației militare din Kiev, Serghei Popko, a raportat că asupra capitalei  Kiev au fost lansate rachete de croazieră și că toate au fost doborâte de apărarea aeriană. Resturile de rachetă au căzut în mai multe regiuni ale orașului. În consecință, a fost provocat și un incendiu într-un cartier.

La Odesa, autoritățile raportează că o rachetă și-a atins ținta, o persoană a fost ucisă, iar altele două – rănite în urma bombardamentelor. Pagubele sunt estimate.

Atacul masiv de astă noapte a fost al nouălea atac aerian consecutiv asupra capitalei de la începutul lunii mai.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE