DOC// SIS a dispus azi blocarea a trei site-uri pentru dezinformare

599
0
Printr-un Ordin al Directorului SIS din 20 aprilie curent, Alexandru Musteață, lista surselor cu conținut online, care promovează informații false în domeniul ce afectează securitatea națională, în condițiile stării de urgență, instituite prin Hotărârea Parlamentului Nr. 41/2022, a fost completată cu portalurile: politnavigator.netpolitnavigator.news; news-front.info.

Potrivit Centrului comunicare şi relaţii publice al Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, ordinul ce conţine indicații cu caracter obligatoriu a fost transmis furnizorilor de rețea și/sau servicii de comunicații electronice, pentru a bloca imediat, în condițiile legii, accesul utilizatorilor din Republica Moldova la sursele menționate.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Amintim că la 22 martie curent, SIS a solicitat blocarea altor cinci site-uri: sputniknews.com; md.sputniknews.com; ro.sputniknews.com; sputniknews.ru; md.sputniknews.ru.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE