VIDEO// Președinta Maia Sandu, la un an de război în Ucraina: „Suntem alături de poporul ucrainean în lupta lui pentru o viață liberă și demnă”

505
0

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat un mesaj de solidaritate cu poporul ucrainean, în contextul marcării unui an de război în Ucraina.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Nu există durere mai mare decât a pierde pe cineva drag. Nu există nedreptate mai mare decât să fii invadat și ucis în propria casă, unde îți duci viața liniștit și frumos. Din dragoste de oameni și de țară, ucrainenii s-au ridicat, și-au învins fricile și au devenit invincibili”, a spus șefa statului.

Totodată, Președinta Maia Sandu a subliniat că suntem alături de poporul ucrainean în lupta lor pentru o viață liberă și demnă: „Ucrainenii vor pace. Moldovenii vor pace. Toată lumea care are ceva sfânt și oameni dragi vrea pace. Puterea noastră vine din dragoste și unitate. Să avem grijă unii de alții, să avem grijă de țară, să fim solidari cu ucrainienii care luptă pentru viața lor și pentru libertatea întregului continent. Le mulțumesc tuturor celor care în fiecare zi oferă o mână de ajutor și contribuie ca binele să învingă răul”, a menționat șefa statului.

De asemenea, Președinta Maia Sandu și-a exprimat încrederea că: „Ucraina va învinge! Pacea va învinge! Moldova va trăi în pace, alături de Ucraina victorioasă, în familia țărilor europene, libere. Слава Україні!”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE