Imediat după învestire, premierul Recean convoacă prima ședință a Cabinetului său

504
0

Imediat a doua zi după învestire, proaspătul premier Dorin Recean convoacă prima ședință a Cabinetului său.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Ședința Guvernului a fost planificată pentru ora 13.00, iar pe ordinea de zi figurează 12 proiecte de hotărâre printre care aprobarea Programului național de extindere și reabilitare a pădurilor, proiect de hotărâre cu privire la aprobarea Strategiei naționale de dezvoltare agricolă și rurală. De asemenea, membrii Guvernului urmează să aprobe alocarea mijloacelor financiare legate de acoperirea cheltuielilor de participare a echipei naționale de căutare și salvare la lichidarea consecințelor cutremurelor din Turcia și altele.

De asemenea, prima chestiune de pe ordinea de zi vizează „resursele umane”, fără un proiect de decizie atașat și fără a fi indicat raportorul.

De menționat că, de regulă, ședințele de Guvern sunt planificate pentru zilele de miercuri.

Guvernul Recean a fost învestit, joi, 16 februarie, cu votul a 62 de deputați. Tot joi, membrii noului Cabinet de Miniștri au depus jurământul în fața Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE