Fracțiunea majoritară PAS „va asigura formarea unui nou Guvern”. Anunță președintele Parlamentului, Igor Grosu

607
0

Fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate în Parlamentul Republicii Moldova va asigura formarea unui nou Guvern, care se va concentra pe provocările de securitate și dezvoltare economică. Despre aceasta a anunțat președintele Parlamentului, Igor Grosu, într-o postare pe pagina sa de socializare, mulțumindu-i Nataliei Gavrilița pentru dedicație și efort.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„În ultimul an, țara noastră s-a confruntat cu mai multe crize fără precedent, cu amenințări de ordin economic, social, energetic și chiar existențiale. În pofida gravității provocărilor, țara a fost guvernată responsabil, cu multă atenție, cu muncă dedicată. Mulți au vrut ca R. Moldova să cadă, însă grație acestui Guvern, grație doamnei Gavrilița și echipei, în țara noastră a fost menținută pacea și stabilitatea. Datorită eforturilor Guvernului, am asigurat țara cu energie, am identificat ajutor financiar crucial de la partenerii noștri internaționali, am acordat compensații și majorări pentru a fi alături de oameni”, a menționat președintele Legislativului, Igor Grosu.

De asemenea, mai mulți deputați PAS au apreciat activitatea Guvernului Gavrilița.

„… Natalia Gavrilița, care a avut curajul de a lua deciziile necesare pentru a proteja țara și a garanta stabilitatea și prosperitatea acesteia, a făcut acest lucru cu empatie și înțelegere.  Sunt mândră că am cunoscut o femeie ca Natalia, puternică și talentată. Ea a arătat că nu este nevoie să renunțăm la valorile noastre umane și morale pentru a conduce cu succes țara”, a scris deputata PAS, Doina Gherman.

„Ați obținut statutul de candidat UE, ați început reconstrucția instituțiilor și ați susținut pe cei care aveau nevoie de ajutor. Nimeni nu ar fi reușit mai multe în această perioadă plină de crize, război, instituții slabe și corupte și societate dezinformată”, a menționat deputatul PAS, Vasile Grădinaru.

„Așa cum a promis și în campania electorală, Guvernul Gavrilița a rămas onest, aproape de oameni și, în pofida greutăților și dezastrului lăsat în urmă de guvernele precedente, a început schimbări importante care să ofere beneficii oamenilor pe mulți ani înainte… Mulțumim enorm Nataliei Gavrilița pentru dedicația ei excepțională. Vom rămâne o echipă în continuare”, a menționat deputatul Radu Marian.

Pe parcursul zilei de vineri, 10 februarie, președinta Maia Sandu urmează să desfășoare consultări cu fracțiunile parlamentare în vederea formării și învestirii  unui nou Guvern.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE