Naistul Moscovici a ținut un recital…în troleibuz și a făcut-o pe taxatorul. Cum au fost surprinși călătorii unei rute de troleibuz în această dimineață

490
0

Dimineață cu surprize pentru călătorii unei rute de troleibuz din capitală. Chișinăuienii care au urcat în troleibuzul nr. 24 au avut parte de un recital inedit  susținut de naistul Constantin Moscovici și instrumentiștii Oleg Vitliuc și Mihai Sorocan.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Mai mult, maestrul a făcut-o pe taxatorul… ce-i drept, a fost mai jovial cu cei care au sperat să călătorească gratis și, în loc de amendă, a propus o altă metodă de penalizare.

„Iată am aici doi iepurași, ce facem cu dânșii? Îi punem și la cântat, dacă n-au bilete, n-au tichete, n-au legitimații, îi punem să cânte așa?”, s-a adresat maestrul călătorilor. După ce a împărțit biletele de călătorie,  naistul alături de cei doi instrumentiști au ținut un recital spre bucuria călătorilor.

Acțiunea „Bună dimineața, chișinăuieni” a fost organizată de o rețea farmaceutică care a oferit și cadouri călătorilor. Organizatorii promit să organizeze asemenea acțiuni și pe alte rute de autobuz și troleibuz.

Solicitat de Gazeta de Chișinău, naistul Constantin Moscovici a menționat că această idee i-a venit săptămâna trecută, după ce a rămas fără mașină și a luat troleibuzul ca să reușească la o întâlnire urgentă. Artistul recunoaște că după 35 de ani de când a călătorit ultima dată cu acest mijloc de transport, a rămas plăcut surprins. Un lucru totuși l-a întristat – dispoziția călătorilor.

„Am observat ca troleibuzul era curat, doamna taxatoare foarte amabila, dar lumea în jur foarte tristă, fără zâmbet pe față și fiecare cu nevoile sale. Am povestit acest lucru la niște prieteni și am propus să fac un flash mob pentru a crea o dispoziție bună pentru călătorii noștri! Propunerea a fost susținută de un agent economic și primăria municipiului Chișinău!”, a recunoscut artistul.

De menționat că nu este pentru prima dată când maestrul Constantin Moscovici își   ,,schimbă” profesia într-un mod atât de ingenios.

„Împreuna cu inspectoratul de patrulare am fost în postura de polițist rutier, am fost și bucătar și zidar! Nu cred că sunt unicul din artiști care face glume, scopul meu a fost să aduc puțină bucurie și căldură în sufletele oamenilor noștri și mă bucur pentru toți cei care m-au susținut”, a menționat naistul Constantin Moscovici.

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE