Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, și-a dat demisia

270
0

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, pleacă din funcție.  Despre această decizie a anunțat azi, 9 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă susținută împreună cu premierul Natalia Gavrilița.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

„Plecarea mea din funcție este o decizie strict personală. Este o decizie asumată, pregătită, coordonată din timp cu echipa din Guvern”, a spus Marcel Spatari în cadrul conferinței de presă.

Șefa Guvernului, Natalia Gavrilița, a precizat că Marcel Spatari se întoarce în România pentru a fi alături de familia sa.

„Îi mulțumesc pentru efortul depus timp de un an și jumătate cot la cot cu mine și cu întreaga echipă guvernamentală. A fost un efort sistemic care ne-a ajutat să fim mult mai pregătiți pentru această iarnă”, a spus Natalia Gavrilița.

Menționăm că, în locul lui Marcel Spatari, conducerea Ministerului Muncii și Protecției Sociale va fi preluată de Alexei Buzu, directorul executiv al Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT