Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, și-a dat demisia

504
0

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, pleacă din funcție.  Despre această decizie a anunțat azi, 9 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă susținută împreună cu premierul Natalia Gavrilița.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Plecarea mea din funcție este o decizie strict personală. Este o decizie asumată, pregătită, coordonată din timp cu echipa din Guvern”, a spus Marcel Spatari în cadrul conferinței de presă.

Șefa Guvernului, Natalia Gavrilița, a precizat că Marcel Spatari se întoarce în România pentru a fi alături de familia sa.

„Îi mulțumesc pentru efortul depus timp de un an și jumătate cot la cot cu mine și cu întreaga echipă guvernamentală. A fost un efort sistemic care ne-a ajutat să fim mult mai pregătiți pentru această iarnă”, a spus Natalia Gavrilița.

Menționăm că, în locul lui Marcel Spatari, conducerea Ministerului Muncii și Protecției Sociale va fi preluată de Alexei Buzu, directorul executiv al Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE