ANSA anunță retragerea a două loturi de sos PESTO ROSSO din magazinele nr.1

657
0

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) retrage  din comerț două sosuri valabile până la 30 iunie 2025. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă publicat azi, 5 ianuarie 2023.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii din domeniul alimentar, deținători ai produselor neconforme, sunt obligați să le retragă de pe piață și să coopereze cu ANSA privind acțiunile întreprinse, pentru evitarea sau reducerea riscurilor pentru sănătatea umană prezentate de un produs alimentar neconform.

ANSA informează consumatorii că, în urma notificării sistemului de alertă european în domeniul alimentar, operatorul din domeniul alimentar ÎM ”47 TH Parallel” SRL a inițiat retragerea produsului neconform Sos PESTO ROSSO, valabil până la 30.06.2025.

Persoanele care au achiziționat aceste produse sunt rugate să nu le folosească în alimentație și sunt în drept să le returneze unităților de comerț de unde au fost procurate.

Informații despre produs: Denumirea produsului:  Sos ”PESTO ROSSO”; Neconformitatea: migrarea DEHP (di-(2-etilhexil)ftalat; Lot: 3F062MFC132, 3F152MFD856; Masa netă: 190 g; Valabil până la 30.06.2025;Importator: ÎM ”47 TH PARALLEL” SRL, Republica Moldova.

Pentru informații suplimentare puteți contacta distribuitorul la adresa de email: post@nr1.md

În cazul în care se depistează produse alimentare neconforme sau abateri de la prevederile legislației pentru protecția consumatorului, cetățenii sunt îndemnați să depună petiție la Agenție la numărul de telefon:

0(22) 26 46 43;

Linia Verde: 0 800 800 33;

Viber: 067675544;

Acțiunea este în desfășurare…

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE