ANSA anunță retragerea a două loturi de sos PESTO ROSSO din magazinele nr.1

238
0

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) retrage  din comerț două sosuri valabile până la 30 iunie 2025. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă publicat azi, 5 ianuarie 2023.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii din domeniul alimentar, deținători ai produselor neconforme, sunt obligați să le retragă de pe piață și să coopereze cu ANSA privind acțiunile întreprinse, pentru evitarea sau reducerea riscurilor pentru sănătatea umană prezentate de un produs alimentar neconform.

ANSA informează consumatorii că, în urma notificării sistemului de alertă european în domeniul alimentar, operatorul din domeniul alimentar ÎM ”47 TH Parallel” SRL a inițiat retragerea produsului neconform Sos PESTO ROSSO, valabil până la 30.06.2025.

Persoanele care au achiziționat aceste produse sunt rugate să nu le folosească în alimentație și sunt în drept să le returneze unităților de comerț de unde au fost procurate.

Informații despre produs: Denumirea produsului:  Sos ”PESTO ROSSO”; Neconformitatea: migrarea DEHP (di-(2-etilhexil)ftalat; Lot: 3F062MFC132, 3F152MFD856; Masa netă: 190 g; Valabil până la 30.06.2025;Importator: ÎM ”47 TH PARALLEL” SRL, Republica Moldova.

Pentru informații suplimentare puteți contacta distribuitorul la adresa de email: post@nr1.md

În cazul în care se depistează produse alimentare neconforme sau abateri de la prevederile legislației pentru protecția consumatorului, cetățenii sunt îndemnați să depună petiție la Agenție la numărul de telefon:

0(22) 26 46 43;

Linia Verde: 0 800 800 33;

Viber: 067675544;

Acțiunea este în desfășurare…

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT