DIXIT// „Am învins Rusia în lupta pentru minţile lumii”

397
0
Ukraine's President Volodymyr Zelenskiy speaks during a joint news conference with U.S. President Joe Biden (not pictured) in the East Room of the White House in Washington, U.S., December 21, 2022. REUTERS/Kevin Lamarque

„Banii voştri nu sunt caritate (…) Sunt o investiţie în securitatea şi democraţia globale. (…) Este o mare onoare pentru mine să mă aflu în Congresul SUA şi să mă adresez vouă şi tuturor americanilor. În pofida tuturor scenariilor sumbre, Ucraina nu a căzut. Ucraina este în viaţă şi e activă. (…) Am învins Rusia în lupta pentru minţile lumii. Ucraina îşi menţine poziţia şi nu va capitula. (…) Când am fost ieri la Bahmut, eroii noştri mi-au dat drapelul, drapelul lor. Stindardul celor care apără Ucraina, Europa şi lumea cu preţul vieţii.”

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE