DIXIT// „Am învins Rusia în lupta pentru minţile lumii”

203
0
Ukraine's President Volodymyr Zelenskiy speaks during a joint news conference with U.S. President Joe Biden (not pictured) in the East Room of the White House in Washington, U.S., December 21, 2022. REUTERS/Kevin Lamarque

„Banii voştri nu sunt caritate (…) Sunt o investiţie în securitatea şi democraţia globale. (…) Este o mare onoare pentru mine să mă aflu în Congresul SUA şi să mă adresez vouă şi tuturor americanilor. În pofida tuturor scenariilor sumbre, Ucraina nu a căzut. Ucraina este în viaţă şi e activă. (…) Am învins Rusia în lupta pentru minţile lumii. Ucraina îşi menţine poziţia şi nu va capitula. (…) Când am fost ieri la Bahmut, eroii noştri mi-au dat drapelul, drapelul lor. Stindardul celor care apără Ucraina, Europa şi lumea cu preţul vieţii.”

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT