DIXIT// „Dacă ajutorul României ar fi oprit, așa cum a cerut un lider al unui partid parlamentar de la București, atunci Republica Moldova ar înceta să mai fie parte a lumii libere”

484
0

„Dacă ajutorul României ar fi oprit, așa cum a cerut un lider al unui partid parlamentar de la București, atunci Republica Moldova ar înceta să mai fie parte a lumii libere. …Pentru Republica Moldova acest război este o amenințare la libertatea țarii noastre, pentru democrația noastră și pentru calea noastră europeană. Am auzit de mai multe ori voci de la Moscova spunând că acolo se dorește refacerea Uniunii Sovietice. Asta ne vizează pe noi în mod direct. Noi nu dorim să ne întoarcem în Uniunea Sovietică. Noi ne dorim să trăim într-o societate liberă, într-o țară democratică.”

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, rfi.ro

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE