DIXIT//„Prețul pe care noi îl plătim este în bani, în timp ce ucrainenii plătesc un preț care se măsoară în sânge”

232
0

„Prețul pe care noi îl plătim este în bani, în timp ce ucrainenii plătesc un preț care se măsoară în sânge. Dacă îl vom lăsa pe Putin să câștige, noi toți vom plăti un preț mai mare. Trebuie să mergem înainte în cooperarea noastră cu partenerii apropiați și îndepărtați care sunt mai afectați de agresiunea și constrângerea rusă, cum ar fi Republica Moldova, Georgia și Bosnia și Herțegovina. Dacă vrem o soluție pașnică și acceptabilă, trebuie să acordăm mai mult suport militar Ucrainei”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

DONEAZĂ

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

DONEAZĂ