Lia Belibova a câștigat primul său turneu ITF Juniors

580
0

Tânăra tenismenă Lia Belibova (13 ani) a câștigat Turneul ITF Juniors J5 de la Islamabad (Pakistan), desfășurat în perioada 14-19 noiembrie curent, acesta fiind primul ei titlu la o competiție de un asemenea rang. Fiind desemnată cap de serie nr.3, în meciul ei inaugural la aceste întreceri, compatrioata noastră a învins-o pe kazaha Madina Omarova (15 ani), scor 6-4, 7-5. De asemenea, Lia a trecut de indiana Thaniya Sarai Gogulamanda (14 ani), ca în partida finală s-o învingă cu un simetric 6-4, 6-4 pe Polina Kaibekova (16 ani). În plus, Lia s-a învrednicit de o medalie și în proba de dublu (în pereche cu kazaha Melissa Jangarasheva).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE