Recordul Moldovei bătut la o competiție internațională de înot

449
0

Sportivul moldovean Constantin Malachi și-a adjudecat medalia de bronz la Campionatul deschis al Franței la natație, găzduit de orașul Saint Dizier. El a înregistrat acest succes pe distanța de 100 de metri bras, cu rezultatul 01:00.88 min. Campion a devenit sportivul din Țările de Jos, Bram Zwetsloot (59.86), el fiind urmat de reprezentantul gazdelor, Tom Remy (01:00.53). Înotătorul nostru a concurat și în concursul de 50 m bras, stabilind recordul Moldovei (27.93 sec.) și clasându-se pe locul 4, la un pas de podiumul de premiere. Este de menționat că C. Malachi este deținător al recordului Moldovei și în proba de 100 m bras.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE