Daria Kozorez, medaliată cu bronz la Europenele de box

500
0

Pugilista Daria Kozorez, membră a selecționatei Moldovei, a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la Campionatele Europene de box pentru senioare, ce s-a derulat în intervalul 14-22 octombrie a.c. la Budva (Muntenegru). Sportiva din satul Sucleia (Slobozia, în apropiere de or. Tiraspol) a evoluat în categoria de greutate supergrea (+81 kg), în etapa sferturilor de finală impunându-se în fața atletei din Spania, Garcia Garay Zaira, garantându-și astfel distincția de bronz. În semifinale, compatrioata noastră a pierdut la puncte lupta cu Ainur Rzayeva (Azerbaidjan). La turneul continental au participat peste 150 de boxeri din 30 de țări.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE