Tenismena Lia Belibova, la primul ei titlu ITF

471
0

Tânăra tenismenă Lia Belibova (13 ani) a cucerit primul ei titlu ITF World Tennis Tour pentru juniori, la un turneu de seria J5, ce a avut loc în perioada 10-16 octombrie a.c. la Istanbul (Turcia). Sportiva noastră a excelat în proba de dublu, pe acoperământ hard. Lia a făcut echipă cu reprezentanta gazdelor, Leyla Nilufer Elmas, ele fiind desemnate cap de serie nr.3.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În primul lor meci la acest turneu, perechea moldo-turcă a învins în două seturi cuplul internațional alcătuit din Zumra Balkan (Turcia) și Rebecca Malmstrom (Suedia), scor 6-2, 7-5. Apoi Belibova și Elmas au trecut în sferturi de capii de serie 6, Defne Erbakan / Deren Ozel (ambele din Turcia), cu un simetric 6-1, 6-1. În semifinale, viitoarele campioane le-au surclasat cu 6-2, 6-4 pe favoritele principale ale competiției, Nisa Bulut / Simay Keles, sportive din țara semilunii și a stelei. În partida decisivă, Lia Belibova și Leyla Nilufer Elmas au învins echipa turcoaicelor Sehrazat Dagci și Irmak Ozturk, capi de serie 8, înscriind pe tabela electronică de marcaj scorul final de 6-3, 6-2.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE