DIXIT/Delegația socialiștilor a plecat la Moscova să discute planul de destabilizare a situației în Republica Moldova și instalarea unui guvern pro-moscovit

462
0

„Delegația socialiștilor a plecat la Moscova să discute planul de destabilizare a situației în Republica Moldova și instalarea unui guvern pro-moscovit. Asta, dacă nu știați, se numește trădare de țară și există doar o singură soluție – scoaterea în afara legii a psrm și a partidului lui Șor.”

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Anatol Șalaru, ex-ministru al Apărării în Republica Moldova, președinte executiv al PUN

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE